Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig i fred

Imorgon
möter jag en
annan
än dig

avstängd
tyst
inte ens
mina minnen
av dig har
ekat

Förrän nu
Nu
när en annan
skall inta
det gröna
rummet

Lämna
mig
i
fred
!




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP