Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avdelning: min humor & små anteckningar i dagboken.


Indisk Halleluja

jag hörde en ursöt indier på fullt allvar 

sjunga en av mina favorit låtar halleluja

med indisk/engelsk betoning.  

Skrattade så tårarna rann och sedan trillade jag ur hammocken. 

Nu värmer solen och jag njuter obeskrivligt av tillvaron. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-14 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP