Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal!

Flygplanet försent, som vanligt var...
En dam sa, en kvast fortare fram far...
Man bakom disk sa
bara då, gå och ta
kvast ur städskåp, startbanan ledig, klar!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-14 04:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Japp bara att ta kvasten och flyga
2021-03-15

    Maria Malm
Var månne resan på en skärtorsdag?
2021-03-14

    Anna Ahlborg
hihihi! Rolig text! ;)
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt