Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frekvenshöjning


Vad lätt det är
när man tittar bakåt och ser
sakers upplösning

Känslorna tar en annan väg
De våndas och lider
går till attack och strider

Innan känslan av enhet infinner sig
innan kroppen får frid
sinnet ro

Men sen går jag därifrån
med ett upphöjt lugn







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-14 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP