Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan under folkdräkten

Svea på kartan
är en gulblå madonna
med små bruna stråk

se hur hon dansar
skiftar riktning i motvind
lättledd i valsen.

Svea hudnära
kvinnan under folkdräkten
blodkropp för blodkropp

är en öppen famn
och en mor till varje barn
även adoptiv.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-03-14 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP