Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri vers


Den gamla katten
mellan mina händer
på täcket
skänker all värme
hög ålder tarvar

Jag drar mig fram
i ängsliga bokstavsserier
längs spindelvävstunna
livlinor
ut
i
de intergalaktiska
luftlösheterna

Tankarna slås
av sin egen orimlighet
när de rullar ut
i fri vers




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-14 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP