Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs för nästan 7 år sedan! .... Kan läsas om för det blommar nu!


Förd bakom ljuset....



Lever vi i Sodom och Gomorra ?

Vad händer med ett samhälle som håller
på att gå under?

Splittring på alla plan

Allt konsumeras fort

Några få lyssnar med hjärtat

Det som är gammalt föraktas

Barnen knyter an till mobil och läsplatta.

Egot växer och själen får ingen näring....förblir
ett frö inneslutet i ett skal.

Om man bara knyter an till döda ting så tappar man
ansvarskänslan. Man blir själslös.

Reklamen fortsätter att flöda genom våra skärmar

Det är fult att mogna och att åldras.

KÖP NYTT!


























Övriga genrer (Kåseri) av WyS VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-11 09:23

* Skriv en kommentar
* Skicka en privat kommentar
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share

L.byström
Så sant..tyvärr..
2014-07-21
Radera

genni VIP
Tänkvärt och intressant läsning.
2014-07-14
Radera

Per "Läsaren" Sörqvist
en på hundra börjar likna en på tusen
2014-07-13
Radera

Eva Langrath VIP
Kloka funderingar
2014-07-12
Radera

Lars Hedlin VIP
JA man kan ju undra! Vad hände med att träffas och prata irl? Nej man ska umgås över nätet och på prylar istället..bra framställt! Kram
2014-07-11
Radera

Marita Ohlquist VIP
Fantastisk bra text att läsa långsamt och begrunda.
Tack för den.
2014-07-11
Radera

häggström VIP
Insikten kommer. Jag hör hur min 18-åring resonerar. Så klok.
Nästan värre när 50-åringar fastnar på sociala medier.
Idag har vi en stark miljö-feministisk-antirasistisk rörelse bland de unga:-).
Unga ska vara radikala:-)
2014-07-11
Radera

Connie VIP
Vi lägger ner massor av kärlek på bilen. och putsar den och fyller på olja och gud vet vad. Och datorn får sin beskärda del med nyaste versionen och uppdateringar. Men vi lägger inte mycket tid på våra relationer. Det är ju så sjukt, inte undra på att relationerna lider brist!
2014-07-11
Radera
> Nästa text
< Föregående




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-14 10:32



Bookmark and Share


    lydriket
"Splittring på alla plan".

Vad får man för pengarna?

Splittring. Brottslighet. Lögner. Rasism. Kvinnoförtryck. Fallerad vård och omsorg. Fallerad utbildning. Politiserat rättsväsende. Politiserade tjänstemän och myndigheter. Skattefinasierad Sverigefientlighet.

En failed state. Ett avskräckande exempel.

Tack för din lysande brandfackla.
2021-03-15

  Kungskobran VIP
Känner inte riktigt igen mig i beskrivningen
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP