Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avmaska blodet med granatäpple te och saft  i covid fråga.

igår var jag i storstaden med tunnelbana, många människor, men ingen skulle se och se svenska ut, för första gången var jag nästan rädd, jag såg ingen dum blondin bara jag.
nej, jag är inte rasistisk, jag kan känna empati med vilken hudfärg som helst, men jag undraad svenskarna gömmer sig?
vissa bär masker, jag ville avmaska ??dem visuelt och flyger ordet i översättningen och det låter exakt så här är problemet med masken och avmaska.
(exponering) eftersom vi talar det digitala språket dividerat minst 3 möjligheter till grupperna och allt är bara ett kriminellt samarbete mellan ämbetsmän vi litar inte mer på någon.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-14 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP