Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övning ger färdighet


Etyder



Ljudet från någons
piano

Händer som snuddar
så lekande lätt i dur

Någon som följer
med blicken
varje variation i sitt
partitur

Det verkar så lekande
enkelt på något vis
tänker någon på andra
sidan en vägg

Men vet att det krävs
mycket övning

För att få det hela
att verka så där enkelt
glatt och lätt

Kanske liknar det sätt
på vilket denne någon
övar och spelar

Själva livet på något sätt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-14 11:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så härligt att lyssna till någon som verkligen kan spela piano. Jag försökte lära mig. Det var roligt men alldeles för svårt. Jag gav upp.
2021-03-14

  alicja lappalainen VIP
dikten leder tankar till Chopins musik
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP