Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en "bevisad bedragare"

Den person som får 28 000 lei per månad från pensionen avslöjades på söndag av Valeriu Nicolae, som saknade 17 röster för att nå det rumänska parlamentet från positionen som oberoende kandidat. En före detta åklagare, pension på över 5 000 euro per månad Nicolae avslöjade fallet med Dorina Danielescu, en före detta åklagare som till slut tjänade 5000 euro i månaden, som händer med många "lyckliga" människor i Rumänien. Valeriu Nicolae avfärdar Danielescu och anklagar henne för att vara en "bevisad bedragare" som plagierade sin doktorsavhandling, så hon förtjänar inte sina pengar. Damen på bilden urinerar elegant på oss. Han får en pension som nu troligen är över 350 000 RON. År 2019 hade hon en pension på 286,308 och fick ytterligare 124,456 RO från en annan säkerhet från Civil Aeronautical Authority, medan hon också var kabinettdirektör vid National Sanitary Veterinary Authority, med en logik som trotsar alla spår av sunt förnuft. Vid 52 års ålder tjänar fru Danielescu Dorina mycket, mycket mer än 100 000 euro från staten, med en pension på över 70 000 euro per år ", inledde Valeriu Nicolae sitt tal på Facebook." Hon var åklagare. Hur är en sådan pension möjlig när den här kvinnan är en bevisad bedrägeri med en plagierad doktorsexamen? Hur är det möjligt att ha råd att betala denna typ av pension när vår åklagarmyndighet är känd för korruption och katastrofala handlingar? Naturligtvis har kvinnan genomfört alla kurser i de mest underbara servicekollegierna. Mannen får också massor av pengar från staten i en position som sjukhuschef i Buzau (länge bor herr Ciolacu) där han alltid kör ensam på den positionen. Familjen Danielescu fick fram till juni 2020 från staten, varje månad, MINIMUM 11 000 euro. Damens CV är sideriskt. Du kan bedrägeri och tjänster, fortsatte, upprörd, Nicolae ...




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-14 12:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Typiskt! När nya möjligheter
öppnar upp sig Så är det
Oftast bedragarpsyko
-patiska människor
Som först passar
på att utnyttja
Systemen
För egen
Vinning


2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP