Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


samlat tålmodigt

 

Jag hastar mig inte. Men jag flyttar
runt sakerna i hopp om att få ordning.
Från rum till rum, från tanke till tanke,
från huden. Plockar jag. Jag flyttar in
dig. Dina rum. Blir mina.

Närmar vi oss på avstånd. Är distansen
ett sätt att komma nära. Jag kan dansa
en stund. Om du håller mig sedan.

När du inte är här, håller jag din hand
genom natten. Som i tröst, som i visshet.

Att vi är här. Att vi är ett, oss.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-03-14 13:53



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så vackert!
2021-04-16

  Gunnar Hilén VIP
Ja den lovar skönt !
2021-04-12

  Ulf D VIP
Sällar mig till hyllningskören, och stannar extra länge vid "Men jag flyttar
runt sakerna i hopp om att få ordning."
Att lägga ting på nya sätt är en upptäcksfärd, som fortsätter i dina ord.
2021-03-18

  Lindalou
Känner kärleken strömma ur dina ord.
2021-03-18

  Nils-Robert
ömsint diktat om kärleken.
2021-03-15

  Dennis Brinkeback VIP
Kärlek
2021-03-14

  lodjuret/seglare VIP
Samtidigt som jag läser och tar del av dina ord här, har jag nyheterna på i tv, undrar över om det är dags att äta middag och känner att det nog inte är så kallt ute ändå ifall jag skulle få för mig att öppna fönstret och släppa in en smula luft. Samtidigt råder en viss beredskap i världen och där råder även förvirring av den gamla vanliga sorten.
2021-03-14

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert, sinnligt och ömsint - ditt signum!
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP