Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte leva sin ålder ut



till det yttre en

konversant världsman



men innerst inne

en hjärtlig komediant



en man av forsar brusande

såg det enkla i det svåra



med one-liners på ljugarbänk

och social fingertoppskänsla



men en som inte fick se

sin film till slut

inte leva sin ålder ut




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-14 16:00



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert porträtt !
2021-03-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En text som berör! Fint och varmt skrivet !
2021-03-16

  Susen VIP
Starkt berörande. Vemodigt vackert. Ett fint farväl.
2021-03-15

    Lena Staaf VIP
Minnesdikt till en fin person som dog i alltför unga år.
2021-03-14

  angela Täubert fd Jansson VIP
Tänkvärda ord.
2021-03-14

  Elinor Sörensson VIP
En fin hyllning till saknad
vän. Mellan raderna framträder
bilden av en person som förlorades
alltför tidigt.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP