Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Katharsis grekiska ”rening” el ”rensning”. Tack.


... ... ... KATHARSIS ... ... ...


hjärtängslig
modlöshet
grogrund
saknad
rådvill

utger

klenmodets
intensitet
lidande

falnar

reningselden
elddopets
hetta

väcker

hänfördheten
livfullhet
skonar

vaken

sprider
askan
myllan

skänker

jordmånen
liv i styrka
spirar

möter

vederkvickelsen
transformerar
befrielsen
berikar

allt







Tack !

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-03-14 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord är så fulla av liv, ljus och värme och "befrielsen" är för övrigt ett underbart ord.
2021-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en inre resa, från mörker till ljus!
2021-03-15

  Öknens Ros VIP
Renande
Helande
Upplysning
Helhet
2021-03-15

  ULJO
Gillar.

"vederkvickelsen
transformerar
befrielsen
berikar
allt"
2021-03-15

  BenGust VIP
Fascinerande.
2021-03-14

  Dennis Brinkeback VIP
Passion
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria