Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång


Du kommer med bud
om liv och död

och allt det som sker
där emellan

Med födslovånda
och nyfött hopp

I en lycklig moders
unga kropp

Med skratt och gråt
i en cirkels rundgång

och tillsynes eviga
förlopp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-15 08:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livets förunderliga kretslopp. Fint!
2021-03-15

  Larz Gustafsson VIP
"Själv är hon bara ett bloss i vind
Ett födsloskri och en fårad kind."
(Nils Ferlin)
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP