Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(kvacksalveri lagen förbjuder inte politiker från att prata goja inte en poetpotta för att skriva det heller. "Thank Good"för yttrande friheten!


"Bevingade ord. .."





Politikern pratade
så mycket goja. ..

Så allting blev till
en enda kvacksalva.


























@@@sefarge@@@




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-15 09:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...med efterföljande kackel kanske...
2021-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget!
2021-03-15

    Lena Staaf VIP
Kul ordlek!
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP