Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avdomnad vana!

Löften som inte infrias

Väntan i frustration

 

Lovar fritt och vilt

Infriar knappt hälften

 

Allt blir en avdomnad vana

 

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-03-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-15 10:05



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Underbart skrivet!
2021-06-20

  lila fjäderblomman VIP
ja lätt att lova för mycket när man vill mycket!
2021-03-19

    ej medlem längre
Människan är av naturen föränderlig och ord kan äga förmågan att både ge och ta liv, hopp, kärlek mm
2021-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra skrivet! En sådan vana kan vara både sårande och frustrerande.
2021-03-16

  Maiah VIP
Frustrerande känsla
2021-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
Bra skrivet om att inte känna sig själv och sina gränser för tillfället - igenkänning!
en dikt som manar till att tänka efter
före man lovar "fritt och vilt"
-när man lovar i ord ska löftet infrias - helst!
2021-03-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det med vana
kan lätt bli bana
som glöms att
mana på, man
borde kanske
mera bakåt
då och då
glana på...
2021-03-15

  StinaJ VIP
Bra skrivet om något som uteblir fast man vill det så.
2021-03-15

  ULJO
Du ger an en ton som nog alla känner igen sig i
2021-03-15

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, känns inte helt obekant!
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin