Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vankelmodets vandringstid

Mellan morgonrodnads ljus
och skymningstimmans frid

Vankar vandraren kring
och fördriver sin tid
med tveksamma beslut

Söker skönja sånt han inte
sett förut

En ljusglimt innan också
nya dagen tagit slut

Kanske fram mot kvällen

Innan solen i havet ska sänka
sin glödande kropp

Har han återhämtat styrkan
och återfått sitt hopp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-15 10:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja men det där är ju jag! Som piggnar till och blir som en människa fram emot kvällen.
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en vandrare som söker lugn och harmoni!
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP