Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Koden till mina texter!

 

Jag!

Har tappat bort koden till livet

 

Nu lever jag livlös och kod låst

 

Jag!

Har tappat bort koden till drömmen

 

Nu lever jag drömlös och kod låst

 

Jag!

Har tappat bort koden till friheten

 

Nu lever jag inburen och kod låst

 

Jag!

Har tappat bort koden till min själ

 

Nu lever jag själlös och kod låst

 

Liv låst

Dröm låst

 

Frihets låst

Själ låst

 

Är koden till mina texter!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-03-15 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP