Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om livsperspektiv


ualerna läste

uddha sa
\"Min lera ären flåte som tarär över flodden\"




Fri vers av bq
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-07-21 20:47



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
men gumbba över sjön
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

bq
bq