Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt!

Sagda ord kan vara farliga
kan såra
kan skapa missförstånd
kan skapa osämja
kan skapa konflikter
Oreparabla skador
Värre än det sagda ordet är det osagda
som går att tolka fritt
som visar sig i gester, tonfall och bultande puls
som en inte äger tolkningsföreträde till
Det landar i mottagaren
dansar in i hjärnans vindlingar och vrår
tar fäste på en krok
blir hängande
tolkas
spys ut i aggression
Det var inte menat som det tolkades
Förlåt!




Övriga genrer av CicciWJ
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-15 14:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att vräka ur sig i affekt inte alltid så lyckat men ibland nödvändigt för att mottagaren ska förstå.
2021-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ