Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOMMAGE TILL VÅREN - tanka

Raka björkstammar

militäriskt i givakt

honnör mot himlen

hyllar vårens återkomst

svällande körsbärsknoppar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-16 17:30



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, se denna älskade vår som är så välkommen!
2021-03-18

  Feliaxel VIP
Du skapar vackra bilder med din text
2021-03-17

  Susen VIP
Fint. Bildskapande
2021-03-17

  ULJO
Vackert
2021-03-17

    Lena Staaf VIP
Så fint! Just björkarna får en annan utstrålningså här i vårljuset.
2021-03-16

  Poeten Salvador VIP
Vi hoppas på våren
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP