Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund för länge

Dina ögon morrar
när jag kommer nära
dina kedjor rasslar
när jag lyfter mina
alla himlar faller
när svettiga händer
sänker sin gard.
Springan öppnas
och när du ler
en sekund för länge
är vi nästan nakna
du ser bortom spegeln
kommer ner till mig
i min mörka damm
ditt dunkla ljus
bär jag i min famn.
När snaran lättar
tvivlar jag på tvivlet
och när tystnaden
mellan oss förökas
vill jag dyka ner
men väntar,
en sekund för länge.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-15 17:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Starkt om att missa chansen
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP