Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


LJUS

Det finns ett ljus längst där inne
som endast kan ses
med fullkomlig kärlek och tillit i mitt sinne.
Där finns en sol som skiner varje dag
och som är kraft och liv i allas Jag.




Fri vers av Pilträd
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-15 17:09



Bookmark and Share


  Agrajag
Ljuvlig sanning i vacker beskriven form.
Blir glad när jag läser!
Ger min själs ljus liv och hopp.
Tack!
2021-03-16

  AiA Maria den fria

Strålande!

Tack för ditt ljus!
2021-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande och vackert diktar du ljuset alla människor önskar och behöver. Och fotot refererar så bra till din dikt!
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som landar mjukt när jag läser!
2021-03-15

  ULJO
Vackert
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd