Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den du verkligen är

 

Bara hejda mig

om jag springer för fort

ge mig sanningen

i mina händer

om det är något fel jag gjort

bli inte ledsen

när jag går

göm inget leende

i vredens tår

visa mig den du är

bygg inga broar

med  mörka ögon

låt mig bara se

den du verkligen är.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-03-15 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP