Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville uppleva mitt tålamod, jag lärde dig varaktig kärlek


När vi om natten går ut i våra drömmar och håller i hand
Bland blixtar som låter vindar stå stilla i vår närhet
Våra kroppar berättar sagor för oss om evigheter
Där tyngdlagen hävts för vår skull, vi tackar




Fri vers av Horace
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-16 14:54



Bookmark and Share


  karenina VIP
vilken varm fin drömsekvens där titeln, som så ofta i dina dikter, är en uttrycksfull berättelse i sig
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace