Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista snöfläckarna

Sista snöfläckarna:

Som hopknycklade solkiga gamla långkalsonger




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-15 19:53



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Precis så, kan se långkalsongerna ligga där i det spirande vårljuset!
2021-04-14

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kul liknelse :-)
2021-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Spöstraff för hundägare som ertappas med att underlåta att ta upp efter sina hundar.
2021-03-15

  AKT VIP
Och hundskiten.....Det som göms i snö, kommer upp i tö......
2021-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Lika motbjudande.
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP