Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömda eller kvarglömda

Det ligger ett par bortglömda handskar 

På bänken som står under träden 

De ligger där och bleks av solen

Väts av fallande snö och regn

Medan vinden sliter i det trasiga skinnet

Skapar sina egna spår i vardagslunken

Tills det inte finns något annat kvar

Än resterna av de kvarglömda handskarna 

Där på en undanskymd bänk mellan träden 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-17 08:39



Bookmark and Share


  ULJO
Fint om ett par kvarglömda handskar. Som bär på en historia
2021-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om handskarna som ligger kvar, läser och funderar på vems dom var.
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP