Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 33


Att dra sig tillbaka från strid är gott
Att strida senare och hemföra seger
Att vänta i återgång för att återvända
Är att bestiga berget när vinden stillnat




Fri vers av Horace
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace