Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När triumf och mättnad hälsar på, ta värdigt farväl, vänd om


Det kom en tid under den fest vårt liv hade blivit för oss två
Glädjen, hälsan och lyckan firade triumfer i stunder små
Då mättnad fyllde oss och sa adieu, vi bugade och log
En sista vals och golvet bar, vi sa god natt och drog




Fri vers av Horace
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-17 15:34



Bookmark and Share


  Miss Deliria
En stilfull sortie!
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace