Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asa inspirerad drapa invid ekelunden. ..



Vid en envig i himla
-rymden

När svärdet mötte
Blixten som sidogren
studsade. ..

Ned in i huvudet
På den sovande
vitskäggige Barden.


Som blev inspirerad
Och skaldade till några

rader i Eddan där
de än står att läsa.

Med ett evigt tidlöst
konstaterande:

"Så kan det gå
när inte haspan
är på. .."





Prosa av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-17 00:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja Eddan består av hur många kul historier som helst, ingen brist på fantasi där inte!
2021-03-17

    Lena Staaf VIP
Man får vara beredd på allt och göra litteratur av det!
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP