Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Trädet av Lottie Ålhed och Trädgudars land av Jan Fridegård


Trädgudar

Människan kommer och går
trädet lever i hundratals år
tänk vad det har sett
av dårskap kärlek och vett




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-16 09:19



Bookmark and Share


  ULJO
Vi har ett sådan träd i Rumskulla. En Ek som är över 600 år. Tänk vad den kan berätta.
2021-03-16

    Lena Staaf VIP
Vi har mycket att lära av träden!
2021-03-16

  DavidM VIP
Väl skriftat om de fantastiska träden.
2021-03-16

    Sefarge VIP
Trädet lever och sprider sig
Där den kan Med glädje för
För övrig levnad. ..
;)

2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP