Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Beroende på hur man ser på saken?"


"Historiens vingslag. .."



Med en betydande summa pengar
Från ett försäkringsbolag

Då maken en Tysk invandrare
avlidit i Spanska sjukan

Startades ett fastighetsimperium

Barnbarnets namn är D.Trump
Och han "åkte" väl delvis dit på
"Släktingsnuvan" Covid?
Såå det kan gå. ..





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-16 10:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Covid trumfade Trumphen
2021-03-16

    Lena Staaf VIP
"Somliga straffar Gud genast". Om det vore så väl ändå.
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP