Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ledsam för… över

 

Jag!

Är

Ledsen!

 

Jag!

Är

Bara ledsen

 

Jag!

Vet

Varför är jag ledsen

 

Livet!

Aldrig

Går vidare

 

Livet!

Stannar

Där den dagen man blev ledsen

 

Ledsen!

För att

Jag en människa

 

Ledsen!

Över

Att vara en människa med hjärta

 

Ledsen!

Över

Min misslyckande existens

 

Ledsen!

Över

Och över …

 

Ledsen!

För

Och för…

 

Bara ledsen!

Och

Ledsamma är mina dikter




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2021-03-16 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP