Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll undan dagen

En dag göra allt presis som jag vill

Fyll ut med glädjen någon

Baka en kaka av känslighet

sårbarhet, allvar, smaka  av glädje och förväntan

Ge det till en god vän

Håll undan dagen till ensam fest

Duka upp ett hav av verklighet

Sträva på ge inte upp

Alla kan något i livet

Ger dig alltid chansen att våga ta beslut nu

Håll undan dagen nästa gång

Lev nu och inte sen..........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-16 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP