Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Jag svävar i rymden
min följeslagare är jorden
vi håller fast i varandra
med tyngdkraftens hjälp
vi följer varandra runt solen
med hjälp av gravitationen
i evig kretsgång
jorden och jag









Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-16 18:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vola're, jag svävar, åhå, högt i det blå!
2021-03-17

  ULJO
Den lilla människan i det stora
2021-03-17

    Lena Staaf VIP
Härligt fantasifylld dikt med människan mitt i den fantastiska verkligheten som styrs,av fysikens lagar.
2021-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
ja, visst är det underligt detta att vi svävar i rymden- kvar vid jorden med tyngdkraftens hjälp!
Bra skrivet! - bokmärker!
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP