Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild vid min skoterutfärd idag.


Misteln i Västmanland

Imponerad

åter och åter

igen av vår

förunderliga

landskapsblomma


Den är parasitväxt

lever på andra träd


den är även fridlyst

och talar för sig att


kom mig inte nära

jag är skyddad

enligt lagen...


Ett skydd

många

längtar

efter

idag




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-16 20:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärda rader
2021-04-13

  Niliboy
Allt gott å må misteln å du leva i frid å ro!
2021-03-18

  Eva Helene VIP
Så bra tänkt och skrivet!
2021-03-17

    ej medlem längre
Detta skydd skulle många kvinnor behöva...
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP