Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det vårdagjämning/livet återvänder

Snart är det vårdagjämning!
åh vad jag längtar, kanske du också?
Det är alltid skönt när våren nalkas,
allt blir ljusare, grönare och förhoppningsvis
även varmare.

Snart är det vårdagjämning,
då ska jag göra mig en termos kaffe
gå ut och promenera ner till stranden
sätta mig där och njuta mitt otium i vårsolen.
Jag längtar så. Livet återvänder.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 08:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter härligt, äntligen vår snart!
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP