Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EVANGELIUM ÄR STÖRRE

Evangelium är större

än vadhelst jag genomgår

Det finns heller ingen gräns för

vad min Frälsare förmår

Han som bar min synd på korset

och förvandlade mitt liv

rörde vid min själ i morse

Det ger mig ett helt nytt driv

 

Evangelium är större

än de lidanden jag sett

Jesu lidande är större

än allt det som har gått snett

Och Guds nåd den är oändlig

Blodets kraft så underbar

Så fast jag är så besvärlig

är jag faktiskt ändå kvar!

 

Evangelium är större

Evangelium är störst

När jag tror att jag är ett steg före

är Han ändå först

Det är tryggt att vandra med en

sådan Gud, en sådan Far

I Hans närvaro så glömmer jag

hur kämpigt allting var

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-03-17 10:02



Bookmark and Share


  Koloristen
"Hans pingsteeld och kraft...".
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP