Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknar det som aldrig va

För hjärta, hjärta
hur någon förlorat en,
en älskande och vän.
Men hur då sjunger jag?
För det som aldrig va…

Du hade kärleken,
Och du förlora den.
Så hur då sjunger jag?
Jag sjunger ej så bra…

Och sen du hitta en,
För att bli kär igen,
för hjärta, hjärta
och sen du gråter än…

jag faller tårar för,
den kärlek som aldrig rör.
Jag längtar till att nå,
att gråta för hejdå,
och inte för ett skämt,
en som går ensam jämt,
en som försöka jämt,

för hjärta, hjärta
och hjärta klämt….




Fri vers av max andreewitch
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-17 10:16



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en melodisk dikt om hjärta och smärta
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch