Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breakday

A designated day
of trepidation,
disintegration
of all the truths
in current circulation.
This day
I break,
I burn them
on the stake.
They cannot be spared,
must tremble and shake
as I slay them.
But the slayer
himself - will he
too be erased?
I very much doubt
there is enough
of him left
to efface.




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP