Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon och jag lekte dröm

 

Hon smög sig sakta in

I min dröm

 

Jag smög mig sakta in

I hennes dröm

 

Vi smög oss in i varandras dröm

 

Jag låg lugn vilande i hennes tankar

Och drömde

 

Hon tog sig in i mina tankar

Och låg still vilande

 

Vi vilade still i våra tankar

 

Det var en ofattbar tanke

Det var en obeskrivlig känsla

 

Vi dog stilla i varandras dröm

Vi hade inget val än försvinna i varandras tankar

 

De magiska vi

Hade vi aldrig existerat utan drömmen  

 

Hon!

Jag!

 

Kunde den enda leken!

Drömmen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-03-17 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP