Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag trodde att det var över

 

Kriser i mitt liv

Har

Aldrig upphört

 

Sorgen i min själ

Har

Aldrig blivit dämpat

 

Kärleken i mitt liv

Har

Aldrig existerat eller funnits!

 

Huggen i mitt hjärta

Blev

Aldrig oblodig

 

Känslorna i mina tankar

log

Alltid livlösa i min famn

 

Drömmarna i mitt liv

Blev

Evig avrättat av någon människa

 

Flykten för livet

Är

Alltid aktuell

 

Massaker och tortyr

Är

Evig min vardagsvana

 

De andra… mot mig!

Alla mot mig!

Jag mot ingen!

 

Jag hoppades att det var över

Jag önskade mig att det är över

Jag låtsades att det är över

 

Men det var aldrig över!

Flykten och förföljelser fortsätter!

Tortyren fortsätter!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-03-17 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP