Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Frossa-

Finns ingenstans att gömma sig
Det kommer allt närmare

Nu är den tillbaka Frossa
in på natten

Hur länge ska den stanna

Bäddat ner mig under täcket
Svetten på min panna

När är detta över
Ångesten är tung

Kan inte sova men
somnar en stund

Väcks av fågelsånger
Natten är förbi

Ljuset går igenom
fönstrets gardin

Dagen är här men är snart förbi




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-17 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU