Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gud är värd all ära


Jag behöver Gud


Gud är värd all ära
men man vill inte vara honom nära.

Mirakel går att be om
Men det behövs tårar för att få svar.

Mina dagar består i att älska Herren,
Mina dagar består i att ständigt tacka
För mirakel.

Mina dagar, dina dagar, ja så olika eller lika.

Gud är värd all ära,
Han som alltid står mig så nära
Han hör och han ser
Vart jag mig än beger.

Mirakel går att önska
Mirakel går att be om
Jag är en av dem som fått så mycket av mirakel
Herren ser och Herren hör, Herren är god
God emot var och en som honom vill älska

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-17 13:02



Bookmark and Share


  MariaEvighet
PPQ
Ja Gud behövs i våra hjärtaan/Maria
2022-09-29

  MariaEvighet
Tack Larz, Gud är god.
2022-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Gud behöver dig, Maria.
2021-03-17

  PPQ
känner igen mig och blir varm #gudbehövs
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet