Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


AVSKED

Avskedsstunden är inne.
Dags att säga farväl.
Allt det vackra är borta.
Det gör ont i kropp och själ.
All den tid som varit,
som en sommardag den var.
Nu, i mörka och dystra dagar,
finns ljusa minnen kvar.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-17 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl