Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga innan gryningen

gräver en grav
och betvingar markens motstånd

generationer av skam
följer våra spadtag

blicken fäst i marken
medan stenarna sjunger

lyssnar på en mantelrörelse
en genetisk grop på livslinjen




Fri vers av Åstrand
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-03-17 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åstrand