Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur leker livet?

undrar alltid
vad tänker Ni på
era ögon är så fulla av liv
hur leker det?

väntar kärleken därhemma
kanske ett barn?
Ni har så många möjligheter
att leva

jag undrar alltid
men frågar inte
vet att allt som oftast
får jag inget riktigt svar

men hur leker livet?
och hur har du det bra?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-03-17 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva