Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRINNER I MITT ANDETAG

Din röst älskar mig

varm som vårsol

mot en husvägg i lä

lockar, pockar, leker

smeker dystert sinne

till leende och skratt

minnen av liv och lust

sparade i hjärtan

med lycka oförställd

hoppets flämtande låga

brinner i mitt andetag

när livet går till vila




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-03-17 17:18



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kärleksfulla rader som värmer hjärteroten. Fint skrivet
2021-03-18

  Niliboy
Vi längtar vilan, en vila utan besvär där hoppet lever! Så himla fint du diktar!
2021-03-18

    Lena Staaf VIP
Vacker kärleksdikt fylld av minnen och kanske sorg. Kvar finns dock en smula hopp.
2021-03-18

  Feliaxel VIP
Fantastiska kärleksfulla rader
2021-03-18

  ULJO
Så fint du diktar i kärlekens namn
2021-03-18

  DavidM VIP
Värme, hjärtats innersta värme, glöder lugnt och fridfullt i verserna.
2021-03-17

    ej medlem längre
Längtansfullt och livgivande rader som avslutas i en vemodig avtoning.
2021-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2021-03-17

  Kajan VIP
En oerhört fin dikt helt enkelt, med matchande titel.
2021-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
Dikten beskriver vacker och sinnlig kärlek
men minnen sparade i hjärtat
och i hoppets flämtande låga -
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP