Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett öde.


Mannen i blått


Glöm honom.
Lämna honom.
Mätt mot allt
som är större,
i allt som är
mindre i allt,
registrerar han
sig knappt.
Och nu-nu-nu då
är den där tjuven
redan borthuggen.
I allt är inget
allt i honom.
Inget är
för honom nu,
bara för den
som äter
betryckets bröd
av vanära och fläck,
en väv av hopplöshet.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-17 17:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Poesi av ädlaste
Färgberikande
Valör!
;)

2021-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen detta med betryckets bröd.
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen