Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leende

Vi tycks alla ha glömt - eller kanske snarare förträngt
det himlastormande, det fantastiska
som finns förborgat i ett spädbarns allra första leende
nästan som vore det
gudasänt
för hur skall vi annars förklara
att vi människor så ofta bär oss så fruktansvärt, så gräsligt illa åt
mot varandra
sedan vi väl blivit vuxna.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP